Workshop 'Work hard, sleep hard'

De slaapkwaliteit van werknemers is van groot belang, vooral in omgevingen waar onregelmatig of in wisselende diensten gewerkt wordt. Helaas blijkt dat zo’n 32 procent van de Nederlandse bevolking een slaapprobleem heeft. Doordat slaap ervoor zorgt dat onze hersenen en ons immuunsysteem optimaal functioneert, zullen onze strategieën en Somnoblue slaapbril werknemers helpen om nog vitaler, alerter en beter gehumeurd aan het werk te gaan.

Door de slaapefficiëntie te verhogen zullen werknemers fitter en productiever zijn en minder fouten maken. Daarnaast zullen slaap gerelateerde medische kosten verminderen. Slecht slapen of slaapgebrek kost onze samenleving elk jaar drie tot vierenhalf miljard.

De Night Fit strategieën worden aan werknemers geleerd in een interactieve ‘Work Hard, Sleep Hard’ workshop van 2 uur. Een van deze strategieën reguleert de blootstelling aan licht door een speciale bril. Dit heeft een positief effect op de aanmaak van het nachthormoon (melatonine), wat helpt de slaapkwaliteit te verhogen. Onze bril wordt momenteel toegepast bij Defensie, in de olie en gas, in de zorg en in de topsport om prestaties, veiligheid en vitaliteit te verhogen.

INTERVENTIE AANVRAGEN