Training 'Stoppen met roken'

De stoppen met roken training is een unieke methode die mensen op een simpele manier leert uit de gevangenis van de verslaving te stappen. Je leert in feite precies het omgekeerde te doen van wat je normaal doet als je stopt met roken. In plaats van vechten tegen de gedachte aan roken en tegen de aandrang, leer je dit mechanisme te doorzien en los te laten.

De stoppen met roken training is een positieve methode: we laten geen enge plaatjes zien en vertellen geen vervelende praatjes. Onze visie is dat dat alleen maar een negatieve druk veroorzaakt, die je juist verder de verslaving in drijft.

Met de stoppen met roken trainging start je met een rookvrij leven, en dat klinkt veel aanlokkelijker dan dat je stopt met roken. Niet het stoppen maar juist het roken is het probleem.
In de training maken we gebruik van diverse interactieve trainingstechnieken, zodat naast het verkrijgen van inzicht de deelnemers ook kunnen ervaren dat je roken niet nodig hebt. Het inzicht krijg je onder andere door te zien wat de redenen zijn waarom je rookt.

Voor bedrijven wordt de training als 1-daagse training of als training in 2 of 3 delen aangeboden. Deze training is zowel individueel als in groepsverband te volgen.

INTERVENTIE AANVRAGEN