Pre mediation


Wat is ons pré mediation concept? Het woord zegt het eigenlijk al, voordat mediation nodig is, voor de echte strijd is ontstaan, kunnen er wel wat problemen zijn, kleine verschillen van inzicht, op het eerste oog niets om je zorgen over te maken. Maar kleine ergernissen kunnen uitgroeien tot iets groters, zaken die onuitgesproken blijven kunnen blijven irriteren en groter worden.
Op het moment dat u merkt dat er tussen u en een werknemer, partner, of collega kleine irritaties ontstaan kunt u samen gaan zitten en de zaak uitpraten en oplossen, toch lukt dit helaas niet altijd echt goed, sommige mensen, zo leert onze ervaring spreken zich niet altijd helemaal goed uit.

Wij bieden een pré mediation gesprek, voor er ruzie of een geschil ontstaat wat kan leiden tot een ziekmelding, of op zoek gaan naar een andere baan.

We voeren drie gesprekken, hierbij beginnen we met een individueel intakegesprek met de betrokkenen apart, op deze wijze kunnen zij in alle rust en veiligheid hun hart luchten, en weten wij wat er echt speelt. Na deze gesprekken brengen wij partijen/deelnemers bij elkaar voor een gezamenlijk gesprek en helpen wij ook de lastige onderwerpen goed bespreekbaar te maken, alles met als doel, het herstel van de relatie.


INTERVENTIE AANVRAGEN